Яловичий (м'ясний) протеїн
- 1 207 грн.В наявності Оптом і в роздріб
- 2791
- 39851 221 грн.Немає в наявності Оптом і в роздріб
- 3383
- 2319
- 724 грн.Немає в наявності Оптом і в роздріб
- 1545
- 3658
- 1 505 грн.Немає в наявності Оптом і в роздріб
- 2697
- 2698
- 1549
- 1535
Молоко і яйця не завжди є достатнім джерелом білка. Щоб ефективно нарощувати бажаний м'язовий об'єм, можна використовувати свіже м'ясо, яке виробникам спортивного харчування вдалося замінити протеїном, виділеним із натурального продукту. Відмінний препарат - протеїн з яловичини, який вважається найбільш інноваційному варіантом з усіх видів білкових добавок.
Яловичий протеїн: відгуки про необхідність тваринного білка
Вихідна сировина для виготовлення цього виду спортивного харчування – білок звичайного яловичого м'яса. У ході створення цієї добавки виробники навмисно видалили всі жири насиченого типу, які можуть провокувати відкладення холестерину. В результаті виходить так званий ізолят з яловичого м'яса, біологічно дуже високо цінний і доступний для засвоєння органами шлунково-кишкового тракту. У людському організмі, а конкретно - в ШКТ все розраховано на засвоєння різноманітної їжі. В людині взагалі поєднуються ознаки хижака, у якого очі дивляться вперед, є ікла, шлунок влаштований і наділений відповідною кислотністю. Але безсумнівні ознаки травоїдного істоти: щелепи на три ступені вільного руху, ідеальні для перетирання їжі зуби і так далі. Це означає, що вживання і рослинної їжі, і м'яса в контрольованому обсязі необхідно для нормального розвитку людини. Але м'ясо здатне забезпечити організм всіма видами незамінних амінокислот, придатних для повноцінного засвоєння.
Протеїн яловичий: недоліки та переваги
М'ясний протеїн найчастіше доповнюється натуральним креатином, що містяться у свіжому м'ясі. До його переваг можна віднести:
- Високу біологічну доступність
- Наявність повноцінного амінокислотного складу
- Натуральний креатин
- Відсутність вуглеводів, у тому числі лактози
- Високу швидкість його засвоєння
- Здатність підтримувати позитивний азотистий баланс тривалий час
- Якщо яловичий протеїн купити і вживати, то він багато в чому замінить казеїновий протеїн, з яким має безліч подібних властивостей
До недоліків цього виду протеїну слід зарахувати його відносно високу вартість. По впливу на організм він практично можна порівняти з ефектами звичайного протеїну з сироватки, у тому числі ізоляту і гідролізату. Однак вартість яловичого протеїну набагато вище, ніж сироваткового, тому він не дуже популярний.
Втім, важливо, що яловичого білку не притаманний яскравий молочний смак, як у сироваткового, або казеїнового комплексного білка. У ньому всі смаки - натуральні. І якщо комусь не подобається молоко, він спокійно може насолоджуватися м'ясними нотками в яловичому протеїні.