Кошик
1982 відгуків
Товары со скидкой до 72 %Уценка
Спортивное питание от "MyProtein.in.ua"
+38 (073) 109-99-69
+38 (068) 061-09-79
+38 (066) 412-55-17
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • picture 6
  • picture 7
  • picture 8
  • picture 9
  • picture 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Яловичий (м'ясний) протеїн

Молоко і яйця не завжди є достатнім джерелом білка. Щоб ефективно нарощувати бажаний м'язовий об'єм, можна використовувати свіже м'ясо, яке виробникам спортивного харчування вдалося замінити протеїном, виділеним із натурального продукту. Відмінний препарат - протеїн з яловичини, який вважається найбільш інноваційному варіантом з усіх видів білкових добавок.

Яловичий протеїн: відгуки про необхідність тваринного білка

Вихідна сировина для виготовлення цього виду спортивного харчування – білок звичайного яловичого м'яса. У ході створення цієї добавки виробники навмисно видалили всі жири насиченого типу, які можуть провокувати відкладення холестерину. В результаті виходить так званий ізолят з яловичого м'яса, біологічно дуже високо цінний і доступний для засвоєння органами шлунково-кишкового тракту. У людському організмі, а конкретно - в ШКТ все розраховано на засвоєння різноманітної їжі. В людині взагалі поєднуються ознаки хижака, у якого очі дивляться вперед, є ікла, шлунок влаштований і наділений відповідною кислотністю. Але безсумнівні ознаки травоїдного істоти: щелепи на три ступені вільного руху, ідеальні для перетирання їжі зуби і так далі. Це означає, що вживання і рослинної їжі, і м'яса в контрольованому обсязі необхідно для нормального розвитку людини. Але м'ясо здатне забезпечити організм всіма видами незамінних амінокислот, придатних для повноцінного засвоєння.

Протеїн яловичий: недоліки та переваги

М'ясний протеїн найчастіше доповнюється натуральним креатином, що містяться у свіжому м'ясі. До його переваг можна віднести:

  • Високу біологічну доступність
  • Наявність повноцінного амінокислотного складу
  • Натуральний креатин
  • Відсутність вуглеводів, у тому числі лактози
  • Високу швидкість його засвоєння
  • Здатність підтримувати позитивний азотистий баланс тривалий час
  • Якщо яловичий протеїн купити і вживати, то він багато в чому замінить казеїновий протеїн, з яким має безліч подібних властивостей

До недоліків цього виду протеїну слід зарахувати його відносно високу вартість. По впливу на організм він практично можна порівняти з ефектами звичайного протеїну з сироватки, у тому числі ізоляту і гідролізату. Однак вартість яловичого протеїну набагато вище, ніж сироваткового, тому він не дуже популярний.

Втім, важливо, що яловичого білку не притаманний яскравий молочний смак, як у сироваткового, або казеїнового комплексного білка. У ньому всі смаки - натуральні. І якщо комусь не подобається молоко, він спокійно може насолоджуватися м'ясними нотками в яловичому протеїні.